logokuva

logokuva
Mahottomat esiintymässä valtakunnallisella kansanmusiikin ja -tanssin risteilyllä Folklandialla tammikuussa 2018.

torstai 6. marraskuuta 2014

Mahottomien 10-vuotisjuhlakonsertti

Kansanmusiikkiyhtye Mahottomat saavuttaa tänä vuonna mahottoman kunniakkaan iän täyttäessään pyöreitä vuosia. Mahottomien 10-vuotisen ja Lapinlahden kunnan 140-vuotisen taipaleen kunniaksi pidetään juhlakonsertti lapinlahtelaisista sävelistä ja säveltäjistä Lapinlahden lukiolla sunnuntaina 30.11.2014 klo 13.00 alkaen. Konsertti on väliajallinen ja 10 euron liput sisältävät väliaikakahvit.


Vuodesta 2004 Kaskikuusen kansalaisopiston ryhmänä toiminut Mahottomat esittelee juhlakonsertissaan uutta ja vanhaa lapinlahtelaista musiikkia, lapinlahtelaisten säveltäjien aarteita ja pitäjästä kerättyjä kansanlauluja mahottomilla mausteilla. Konsertissa kuullaan Ahti Sonnisen keräämiä kansanlauluja ja hänen omaa tuotantoaan, Aatu Karppisen, Reijo Pääkkösen, Minna Ollikaisen, Juho Hakkaraisen, Minna Kettusen, Elina Haataisen ja tietenkin Mestaripelimanni Kalevi Kainulaisen kappaleita. Mahtuupa ohjelmistoon myös Mahottomille tehty, ensiesityksenä kuultava Mestaripelimanni Kalevi Kainulaisen Mahotonta meeninkijä -kappale. Luvassa on siis mukavaa yhdessäoloa ja musiikin helmiä Mahottomaan tyyliin, tietenkin!

Mahottomien konsertissa musisoivat Lasse Karttunen, Eero Lehtola, Reijo Ruotsalainen, Anneli Valta-Lisitsin, Päivi Bergqvist, Milja Tikkanen, Anneli Rinne, Petra Lisitsin-Mantere ja ohjaksissa toimii Minna Ollikainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti